Wie we zijn
Studio Katapult is een creatief bureau voor strategie & design. Met onze kennis van marketing & strategie helpen we met het opzetten van een sterk concept als basis voor een sprekend ontwerp. We denken graag met je mee en gaan een stapje verder! Verbondenheid met de organisaties en interesse in de mensen waarmee we werken is voor ons erg belangrijk. Samen zoeken we steeds een originele oplossing. Wij houden van krachtige kleuren en vormen waarbij typografie een grote rol speelt. We werken graag voor ambitieuze en eigenwijze klanten.

Bij projecten zijn we vaak van begin tot eind betrokken: van concept en advies tot en met de oplevering van de campagne. Maar we laten ons ook graag inschakelen voor een freelance klus!

Wat we doen
Ons basis ligt in strategie en design. Vanuit onze eigen passie werken we al +15 jaar voor veel goede doelen en duurzame merken. Als pionier in duurzaamheid hebben we ons gespecialiseerd in Sustainability Strategie. Oftwewel naast een ‘gewoon’ concept of strategeie kunnen we je ook alles vertellen over wat duurzaamheid voor jouw bedrijf of merk kan betekenen! We kunnen een nieuwe Sustainability strategy maken of een verbeterslag naar een compleet Global Sustainable Development Report (GSDR).

Voor meer info of gewoon een kopje koffie, neem gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar hallo[at]studiokatapult.com. Of bel ons op 06-457 38 401. Adres: Europalaan 2B, 3526KS Utrecht (Studio C1.5 in Vechtclub XL)

SKILLS

section header separator

CONCEPT & STRATEGIE

Met onze kennis van marketing & strategie helpen we met het opzetten van een sterk concept als basis voor een sprekend ontwerp. We denken graag met je mee en gaan een stapje verder!

DESIGN

Aansprekende vormgeving van websites, branding, logo’s, animaties, infographics, illustraties of complete campagnes. Zie ons portfolio voor voorbeelden.

SUSTAINABILITY STRATEGY

Unieke +10 jaar ervaring in zowel strategie en duurzaamheid. Voor een nieuwe Sustainability strategy of een verbeterslag naar een compleet Global Sustainable Development Report (GSDR).

WIJ WERKTEN VOOR:

section header separator
Close